Wie ben ik? 

Mijn naam is Manny, een 26-jarige ambitieus typje met Chinese roots. Momenteel studerende in Rotterdam, waar ik een communicatie opleiding volg. Al heel mijn leven hou ik mij bezig met allerlei interesses. Door het school- en studentenleven is dat helaas op de achtergrond komen te staan. En aangezien ik een communicatie opleiding volg en straks op mijn netwerk wil bouwen, begin ik op deze site mijn documentatie van beelden en teksten.

Zo kan ik mijn inspiraties, verhaal en mijn overdosis aan notities, kladbloktekeningen met jullie delen. Behalve rond te kliederen, fotograferen en allerlei over inspiratie vandaan te halen, leeg ik mijn hoofd voornamelijk door te gaan sporten en te lezen. Zo geeft het me voldoening om in de ochtenden lekker keihard te gaan in de sportschool en ’s avonds mijn hoofd leeg met woorden.

Naast mijn studie en grafisch freelance werk, werk ik ook bij in de horeca. Zo werk ik in de zomer regelmatig op een festival en werk ik nu weekends vast in het restaurant. Het zittend werk van studeren en het freelancen in combinatie met fysiek werk waar ik veel kan lopen en met gasten kan praten is voor mij de perfecte combi.

Klik op download om mijn cv te downloaden.

#workhardplayhard