Over mij

Wie ben ik? 

Mijn naam is Manny, een 28-jarige ambitieus typje met Chinese (Hong Kong) roots. Grafisch vormgeven heeft mijn hart veroverd met als resultaat dat ik door wou gaan in de communicatiebranche met diverse kennis. Mede hierdoor heb ik opleiding na opleiding gevolgd en afgerond. Ik ben begonnen met het kennis op doen in processen van idee naar concept vervolgt door prototype d.m.v. Adobe programma’s op het Grafisch Lyceum Utrecht. De kennis heb ik uitgebreid door het werken van analoog naar digitaal en andersom. Ik ben meer met mijn handen gaan ondernemen om tot conclusies en ontwerpen te komen. Dit proces van ontwikkeling vond voornamelijk plaats op de kunstacademie Artez in Enschede. Om meer richting de communicatie te gaan, heb ik gekozen om nog een opleiding te doen: Crossmediale communicatie. De toevoegen van de laatste opleiding is voornamelijk in de diversiteit van communicatie. Denk hierbij aan: media psychologie, marketing en campagnes. Door het vele studeren, werken en reizen is deze website ontstaan. Een plek om mij samen te vatten en te laten zien.

Mijn portfolio omvat eigenlijk veel fotografie, processen van mijn werk maar ook mijn gedachtengang. Momenteel breid ik mijn portfolio uit door middel van een groot project met trots. Ella Green is de webshop voor alle handgemaakte interieur artikelen, waarbij hygge en gezelligheid boven aan staat. Naast Ella Green hou ik mij ook nog bezig met de programma’s. Zo leer ik mijzelf ook diverse andere programma’s aan door YouTube.

Naast het werk en interesse veld betreft communicatie en grafisch vormgeven, ben ik ook nog eens ontzettend reislustig. Ik hou van diversiteit, cultuur en verschillende soorten eten. Ik doe inspiratie op in landen, haal er energie uit en kom ontzettend bij van alle prikkels.

Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt in de horeca. Daarnaast werk ik als freelance bij diverse bedrijven in een ondersteunende rol. Door het freelancen geeft het mij mogelijkheden om mij bezig te houden in het ontwerp wereldje maar ook om er uit te stappen. Zie jij een leuke uitdaging die wij samen aan kunnen gaan? Download dan mijn cv en stuur mij een mail! Wie weet zitten wij binnenkort samen aan een bakkie koffie.

Klik op download om mijn cv te downloaden.

#workhardplayhard 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven