UPDATE – Stage succesvol afgerond bij Glasnost International b.v.!

Het is bijna zo ver! Over paar maanden ga ik afstuderen voor mijn opleiding Crossmediale Communicatie. Daarvoor ben ik nog opzoek naar een stage plek. Na wat research gedaan te hebben, ben ik (bijna) overtuigd dat ik als junior content marketeer wil afstuderen. Met mijn creatieve achtergrond ben ik nu crossmediaal inzetbaar voor content marketeer/creatie. Afdelingen als creatie – content spreek mij zowel als beeld en tekst aan. Om te ontdekken of dat mijn plekje is voor de komende jaren, lijkt het mij ontzettend leuk en uitdagend om in deze branche door te groeien.

Mijn stageperiode begint van 28 januari – medio juni, in overleg wil ik zeker eerder beginnen en de tijd zo lang mogelijk maken. Des te meer tijd ik heb om te zien hoe het is in het werkveld. Naast het meedraaien met het bedrijf, moet er ook een crossmediaal beroepsopdracht uitgevoerd worden. ┬áDenk hierbij aan een socialmedia plan, contentkalender, marketingplan, communicatieplan etc.

Heeft u een leuk geschikte plek voor mij? Of kent u een leuk bedrijf waar ik mijn expertise kan uitvoeren? Mail dan naar: hello@mannytang.com

Berichten gemaakt 8

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven