Green Little Kitchen

Door Regi ben ik in aanmerking gekomen over Rawfood! En wat vertelt zij dit met alles passie en professioneel. Voor haar heb ik een kleine huisstijl opdracht mogen voltooien. Omdat Rawfood nog vrij onbekend is in Nederland, stelt zij haar huis twee keer per maand beschikbaar als RawCafé. Hier komen vele mensen uit de buurt, maar ook van verder weg is het een bezoekje waard. In huiselijke sfeer proef je alles wat Regi voor die dag allemaal bereidt heeft. Naast zulke proeferijen is het ook mogelijk om workshops te volgen bij Regi om het zelf thuis ook uit te proberen. Het was mij een genoegen om mij hier in te richten.

Manny Tang

Creatieve open-minded blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s