MENU

Over mij

Wie ben ik? 

Mijn naam is Manny, een 27-jarige ambitieus typje met Chinese roots. Grafisch vormgeven heeft mijn hart gevormd om meer in de communicatie wereld te willen doen. Mede hierdoor heb ik na grafisch vormgeven en de kunstacademie gekozen om crossmediale communicatie te studeren aan de Hogeschool Rotterdam waar ik ook met trots mijn diploma van heb behaald. Door het vele studeren, werken en reizen is deze website ontstaan. Een plek om mij samen te vatten en te laten zien.

Op mijn portfolio ga je voor zien wat voor creaties ik maak, wat de gedachten gang is en waar ik mijzelf nog meer in train en school. Zo leer ik mijzelf nu aan de hand van filmpjes, After Effects, Pro Create en Sketch Up uit interesse.

Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt in de horeca. Daarnaast werk ik als freelance bij diverse bedrijven in een ondersteunende rol. Door het freelancen geeft het mij mogelijkheden om mij bezig te houden in het ontwerp wereldje maar ook om er uit te stappen. Zie jij een leuke uitdaging die wij samen aan kunnen gaan? Download dan mijn cv en stuur mij een mail! Wie weet zitten wij binnenkort samen aan een bak koffie.

Klik op download om mijn cv te downloaden.

#workhardplayhard