MENU

Image as communication

Een combinatie van glas, zon en camera. Dit was een experiment waarin zonlicht en glas ontstond bij toeval. Een oneindig beeld waarin verdwaald raakt.
Read More ›

Unfolding Future Ice Cream

Voor mijn afstudeeropdracht deed ik namens mijn stagebedrijf onderzoek naar Unilever ijsjes. De ‘Unfolding Future Ice Cream’ moet de consument kennis laten maken met de ijsjes van Unilever. Om de fabeltjes over de ijsjes uit de wereld te helpen, worden er vragen gesteld op de poster. Het is de bedoeling dat door middel van dit campagne mensen meer te weten gaan komen over de ijsjes, zowel uiterlijk als inhoudelijk waar het uit bestaat. Tevens is er een campagne plan voor gemaakt en uitgewerkt van contentstrategie tot planning en budget. To be continue…
Read More ›

Nibud Campagne

Een fictief campagne vanuit Hogeschool Rotterdam. Voor deze opdracht is zijn er groepjes van 4 personen samengesteld. Deze opdracht was ik mede-verantwoordelijk voor het concept. En eindverantwoordelijke voor het campagne plan, mobile landing page en flyerboekje. Pagina’s van de afbeeldingen kloppen niet; hier is slechts de beeldende beelden gepresenteerd. Voor het gehele campagne plan, kan je contact opnemen! 🙂
Read More ›

Green Little Kitchen

Door Regi ben ik in aanmerking gekomen over Rawfood! En wat vertelt zij dit met alles passie en professioneel. Voor haar heb ik een kleine huisstijl opdracht mogen voltooien. Omdat Rawfood nog vrij onbekend is in Nederland, stelt zij haar huis twee keer per maand beschikbaar als RawCafé. Hier komen vele mensen uit de buurt, maar ook van verder weg is het een bezoekje waard. In huiselijke sfeer proef je alles wat Regi voor die dag allemaal bereidt heeft. Naast zulke proeferijen is het ook mogelijk om workshops te volgen bij Regi om het zelf thuis ook uit te proberen. Het was mij een genoegen om mij hier in te richten.
Read More ›

Gedreven student zoekt stage

UPDATE – Stage succesvol afgerond bij Glasnost International b.v.! Het is bijna zo ver! Over paar maanden ga ik afstuderen voor mijn opleiding Crossmediale Communicatie. Daarvoor ben ik nog opzoek naar een stage plek. Na wat research gedaan te hebben, ben ik (bijna) overtuigd dat ik als junior content marketeer wil afstuderen. Met mijn creatieve achtergrond ben ik nu crossmediaal inzetbaar voor content marketeer/creatie. Afdelingen als creatie – content spreek mij zowel als beeld en tekst aan. Om te ontdekken of dat mijn plekje is voor de komende jaren, lijkt het mij ontzettend leuk en uitdagend om in deze branche door te groeien.
Read More ›

B / W – Hong Kong

In deze serie laat ik zien hoe zwart/wit ik naar Hong Kong heb gekeken, na het overlijden van mijn dierbare opa. Daardoor ben ik het heel zwart wit gaan zien. Het is niet meer zo kleurrijk als toen hij er was. Toen mijn vliegtuigreizen al spannend werd omdat ik er naar uit keek om weer met opa te kunnen wandelen. En nu reis ik daar heen voor mijn oma, maar vooralsnog blijft Hong Kong nu zwart wit.  
Read More ›

Brugge door een analoge lens

Voor mijn werk ging ik naar Brugge toe om een festival op te bouwen en te runnen. Als ik dan de mogelijkheid heb, ga ik zeker gebruik maken van deze kans. Zo nam ik mijn analoge camera mee en ging ik foto’s maken in kleur. Het is altijd spannend hoe het filmprolletje zich ontwikkelt. Maar ik ben tevreden met de mooie kleuren zoals ik het nu had waargenomen.
Read More ›

Meet Frank

  Frank is geen professioneel model, maar wou wel graag foto’s van zichzelf hebben zoals hij daar de inspiratie voor deed. Ik wou graag oefenen met het fotograferen van portretten en zo zijn wij bij elkaar terecht gekomen. In de serie heb ik geprobeerd om verschillende aanzichten te fotograferen.
Read More ›